Träning

Löpträning & Cirkelfys

Träning ger ny energi

Alltför många sitter stilla på en stol under arbetsdagen. Med ett träningspass får man ny energi och många menar att träning gör att man klarar av arbetsdagen på ett bättre sätt. Dessutom är det praktiskt att kunna träna på arbetstid för att få ihop livspusslet. Jag erbjuder konditionsträning i form av löpning samt styrketräning via cirkelfys.  Samlingsplats inför träningspasset är vanligtvis din arbetsplats. 


I mina löppass blandar jag löpteknik, intervaller och lugnare sektioner i jämn fart för att få den viktiga variationen som behövs för att utvecklas. Min passion är marathon och jag har till dags dato sprungit 17 marathonlopp runt om i Sverige, Europa och USA.


För de som önskar inrikta sig mer på styrka erbjuder jag cirkelträning med den egna kroppen som vikt. Vi går igenom kroppens olika muskelgrupper såsom armar, bröst, rygg, mage och ben. Och jag kan garantera att pulsen får sig en omgång den också. 


Oavsett vilken träningsform man väljer utgår man som deltagare från sina egna kunskaper och erfarenheter och tränar efter egen förmåga.